Elbert Mediation: de verbindende factor

Elbert Mediation, de verbindende factor in regio Holten

Ik help u graag verder

Elbert Mediation, de verbindende factor in regio Holten

Ik help u graag verder

Mediation

Tegengewicht van het zakelijke

Mediation is in wezen het komen tot een oplossing van een conflict zonder tussenkomst van de rechter. Door gebruik te maken van mediation bereikt u gezamenlijk een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. Het gevolg daarvan is een meer duurzame oplossing. Een oplossing waar beide partijen achter staan heeft namelijk een veel grotere slagingskans dan een door de rechter opgelegde oplossing.

 

me·di·a·tor [mieːdiejeetər] (de; m,v; meervoud: mediators)

 

Mediation is voor vrijwel alle geschillen mogelijk. U kunt bij ons niet alleen terecht in geval van fiscale geschillen, maar ook bij echtscheidingsgeschillen, arbeidsconflicten en andere zakelijke of privéconflicten. Omdat partijen vaak afspreken om de kosten van de mediation te delen, bent u per saldo vaak goedkoper uit dan bij het inhuren van een advocaat. Daarnaast is een mediator onpartijdig en gericht op oplossing van uw conflict.

Uw mediator staat voor u klaar

Hebt u een conflict met uw huidige werkgever of bevindt u zich midden in een familieruzie waar u geen uitweg meer in ziet? Heleen Elbert schiet u graag te hulp als tussenpersoon in dergelijke ongemakkelijke en vaak lastige situaties. Door jarenlange kennis en expertise is Heleen Elbert uw geschikte bemiddelaar. In een persoonlijk gesprek of als tussenpersoon probeert Heleen het pijnpunt te achterhalen en op zoek te gaan naar het struikelpunt in een conflict. 

Heleen Elbert voorziet u graag van advies en staat voor u klaar als de geschikte tussenpersoon. Neem vandaag nog contact op om escalatie te voorkomen.